Samlertreff i Vikingskipet, Hamar, 7. – 8. oktober

Vi fortsetter vår tradisjon med å ha samlerfestival i Vikingskipet under Vikingskipets antikk-, brukt- og samlermarked. I år blir det vår 17. festival.

Vikingskipets antikk-, brukt- og samlermarked er et «mekka» for alle som har sin interesse i antikviteteter og gamle gjenstander, rariteter. Her deltar omkring 300 utstillere, og den 13 000 kvm store hallflaten fylles opp med gjenstander for salg.

Det fine for oss pinssamlere som har stand her nettopp denne helgen, er at det til denne hallen denne helgen kommer tusenvis av mennesker som er interessert i «samlerting». Mange kommer bortom våre stands. Kanskje kommer mange til nettopp din stand om du er med. Kanskje finner du selv noe interessant i noen av salgsstandene i hallen.

Vi inviterer samlere til å være med lørdag 7. oktober og søndag 8. oktober.

Om du vil ha bord i Vikingskipet denne helgen, ta kontakt med på Gunnar Rolland på telefon 95943032 innen 18. september.