Medlemsfordelene

Når du har innbetalt medlemskontingenten og er registrert som medlem, har du adgang til medlemsmøtene og har stemmerett på Generalforsamlingen.

I forkant av medlemsmøtene vil du få tilsendt et informasjonsskriv med møteinnkalling, nyheter om klubben, om pins, samlertreff og annet som kan være av interesse for oss samlere.

Du får også hvert år en medlemspin uten ekstra kostnader.

Som medlem får du også medlemsrabatter på Hard Rock Cafe i Oslo.

Det er alltids bra å ha en avslappende hobby. Når man først har samlerinteressen, er det fint å være med i en klubb med andre samlerinteresserte.

På byttemøtene treffes vi likesinnede, f.t. i ei kantine på Ullevål, har det sosialt hyggelig og bytter / kjøper / selger pins.

På disse møtene er det nok heller lettere å finne nye objekter til samlingen/e, og mye morsommere, enn kun å sitte foran PC’en og jage på nettet. Det kan kanskje være bra med en kombinasjon.

Vi mener at det er i omgang med likesinnede at det er lettest å opprettholde samlergleden og kunne få gode kontakter innen samlermiljøet du er del av. På møtene kan man gjerne snappe opp nyheter om pins og annet. Kanskje har du selv nyheter å komme med.

Vi oppfordrer klubbmedlemmene og andre som har interesse for pins, til å komme på våre medlemsmøter så ofte som mulig.

På møtet i desember har vi julemiddag til en meget rimelig penge.