Ny pinskatalog for Lillehammer 1994

Egil Rabbevåg har laget ny pinskatalog i år!

Oslo Pin Club setter stor pris på jobben Egil har gjort. Denne etterlengtede katalogen hjelper deg å holde orden på samlingen din.

Egil vil være til stede på medlemsmøtet 20. september og under Pinfestivalen i Vikingskipet og vil selge katalogen der. «Løp og kjøp».

Prisen er meget lav, kun kr 500,-

Om du ikke har mulighet til å komme til medlemsmøtet eller pinfestivalen på Hamar, kan du ta kontakt med Egil direkte. Om han må sende i posten, kommer porto i tillegg.

Les mer om hva Egil selv skriver om den nye pinskatalogen under:

************************************************

Ny Pins-katalog for Lillehammer’94 er nå klar.

Prisen er kr.500,- Den dekker samleområdene Oslo’52, Lillehammer’94, NIF/NOK, Olympiatoppen, Vinter-Norge, Paralympics, Olympic Day Run, etter OL’94, Pinsfestivaler og 1000-klubben. Den er på 130 sider i A4-format, dobbeltsidig fargeutskrift med limrygg og papir av kvalitet valset 100gr/m2.

Tekst og farge er nå på annenhver side i katalogen slik at det blir lettere å finne tilhørende informasjon om den enkelte pins.

Den vil være til salgs på Opc’s 25-år markering/byttemøte på Ullevål 20. september og på Høstmarkedet i Vikingskipet 7.-8. oktober.

Det er også mulig å kjøpe denne katalogen som løsark for den som foretrekker å putte arkene i plastlommer og ringperm for å unngå slitasje.

Dersom du ikke har anledning til å møte opp på noen av disse arrangementene, kan katalogen bestilles direkte fra Egil.

Ved utsendelse pr. post kommer frakt i tillegg. Vekten er over 550 gram, så porto er 70,-. Katalogen sendes i posten straks innbetaling er bekreftet på kontoen. Ved betaling til min konto, husk å oppgi navnet ditt på innbetalingen for å lette arbeidet med administrasjon og utsendelse. Jeg har ikke Vipps.

mvh

Egil Rabbevåg

Mobiltlf: 908 67 887

Konto 2000.12.37307